Jáma Lvová

Dotazy => Ročník 2011/12 => Téma založeno: jozik.emily Prosinec 31, 2010, 16:47:47

Název: ÚLOHA 3A
Přispěvatel: jozik.emily Prosinec 31, 2010, 16:47:47
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat...Když spustím 1. kus (s Glykolýzou) jako první ....potom něco bez Glykolýzy(Např.: kus 3)...a potom kus s Glykolýzou (např.: kus 2) .....vypne se pochod? Nebo zůstane pořád zapnutý?
Díky moc.Johča
Název: Re: ÚLOHA 3A
Přispěvatel: Tomáš Sixta Leden 01, 2011, 16:52:04
Ahoj, bude to takhle:
kus 1. - zapne se glykolýza
kus 3. - nic se nestane, glykolýza pořád běží
kus 2. - vypne se glykolýza
kus 3. - nic se nestane, glykolýza neprobíhá
kus 2. - zapne se glykolýza
kus 1. - vypne se glykolýza
           ...
atd. Je to jako když máš v místnosti 9 světel, ale můžeš jich přepnout jen několik naráz (divná místnost, elektrikář se zbláznil). Světlo svítí tak dlouho, dokud ho nevypneš (nezmáčkneš přepínač).